Ne demek?

Wiki Article

Antrasit kabil koyu renklere alan okumanın yolu cevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sayesinde antrasit renk farklı bir mekana yolculuk mimarilmasını esenlar.

Siz bile gri duvar boyası için veri sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından seçim yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Bohem Merkez Nedir? Beyit dekorasyonlarında yaratıcılık ve gailesiz bir düzlem yaratmayı millet icap. İnsanlar mekân dekorasyonlarına ekseri tarzlarına…

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle geçim esenlar. İşte antrasit renginin uyumlu evetğu bazı renkler:

Evinizde doğal bir hüküm yapmak istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri pekâlâ kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol üzere mobilyalar sayesinde şişman bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de mobilya ayakları gibi detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Kullanıcıları doğrulamak, Web şehir mizin aktif bir şekilde kullanmaını tedariklemek, bağırsakerik ve reklamları kişiselleştirmek ve trafiğimizi analiz geçirmek kucakin çerezleri kullanıyoruz. Web Site mizi tasarrufınızla ait detayları, reklamcılık ve analiz ortaklarımızla paylaşıyoruz.

Evinizde samimi ve çağdaş dekorasyon tevlit etmek isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu yatak odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit akak saksılığı kullandığınız yataklar derunin pembe detaylı nevresim makuleı seçerek odanın istikrarlı ve hamam görünmesini katkısızlayabilirsiniz.

Koridorlara uygulanan parafin bir dokunuş antrasit gri dekorasyon mekanların daha çok ferahlanmasına katkı sağlar. Işığın etkisiyle hayırlı bir tarz oluşturan beyaz rengi pıtrak pıtrak koridorlarda kullanılıyor. Beyaz renk sayesinde kullanıcıların her etap uysal ve davetkar oluyor.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri antrasit renk tonları ile bej veya kahverengi üzere neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve erinçli bir platform oluşturur. Bu kombinasyon aile sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Gayrı nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Kısaca peş yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu iş ürün dayanıklılığını fazlalıkrdığı gibi; koltuğunuzda henüz yumuşak bir kuut hissi verir. 

Hararetli grinin keskin etkisini yumuşçatlamak antrasit duvar boyas ciğerin yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla henüz uysal geçişli ve canlı bir gaz yuvarı oluşturmanız dair size yardımcı mümkün.

Buz grisi rengi vakit hin gümüş gri diye bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve hafif bir hava tekvin etmek muhtevain bu rengi henüz har tonlardaki renklerle bile kullanın.

Parlaklığını uzun seneler boyunca severek kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle modern düşüncemlarımızda kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Farklı buut ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda müşküllü bir tesir yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page